Plivanje za bogojavljenski krst u Loznici (FOTO)

Paketi za dan zaljubljenih u Sunčanoj reci

       Za zaljubljene i sve one koji se tako osećaju, rezervišite na vreme poseban paket aranžman u etno selu ” Sunčana reka “. Provedite neradne dane za Sretenje na obali snova i osetite energiju prirode u etno selu Sunčana Reka u Banji Koviljači. – 14. februar – Dan Zaljubljenih – 15. februar – Sretenje Gospodnje – 16. februar – neradni dan   Romantična večera – Romantika Svečana večera uz

Plivanje za bogojavljenski krst u Malom Zvorniku

     Plivanje za bogojavljenski krst održaće se 19.01.2018., uz blagoslov Njegovog Preosveštenstva  Episkopa šabačke eparhije gospodina Lavrentija, u organizaciji  crkvene opštine Mali Zvornik, pod pokroviteljstvom opštine Mali Zvornik, na zvorničkom jezeru kod Hidroelektrane “Zvornik” u Malom Zvorniku, na plaži, sa početkom u 13 časova.

Zaplena duvana u Vladimircima

     Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv pedesetpetogodišnjeg muškarca iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina. Policija je prilikom kontrole saobraćaja u okolini Vladimiraca, u automobilu “fijat”, kojim je upravljao osumnjičeni pronašla oko 300 kilograma duvana u listu, čija se vrednost procenjuje na više od 180.000 dinara.

Plivanje za Bogojavljenski časni krst

     Crkvena opština Azbukovačka, „Etno selo Vrhpolje“ i Rafting klub „Drinska regata“ 19. januara 2018. godine, tradicionalno organizuju plivanje za Bogojavljenski časni krst. Pokrovitelj manifestacije je opština Ljubovija. Od 11 časova obaviće se služba u crkvi Sv.Proroka Jeremije u Vrhpolju; da bi po okončanju lekarskog pregleda svih učesnika, u 12 časova, počelo plivanje za Bogojavljenski časni krst. Broj učesnika svake godine je sve veći, kao i broj posetilaca koji

Pridji srcem u Novoj 2018.

     Prvog dana Nove 2018. godine, mnogobrojni mališani i njihovi roditelji okupili su se ispred Vukovog doma kulture kako bi pomogli humanitarnu akciju “Pridji srcem”. Bilo je veselo i razdragano, uz muziku i predstavu lozničke radionice “Mašta bašta”. Organizator je Turistička organizacija grada Loznica.

Novogodišnji bazar u Loznici

     U organizaciji Turističke organizacije grada Loznica, u Pešačkoj zoni u Loznici, na Novogodišnjem bazaru do 06.januara 2018.godine, narodne rukotvorine predstaviće mnogobrojna udruženja i vredni pojedinci lozničkog kraja.