U Krupnju se obavlja sanacija oštećenja korita i nasipa reka, koje su se u maju izlile i pričinile znatnu štetu tom gradiću na severozapadu Srbije. Radove koji su počeli krajem oktobra, izvodi vodoprivredno preduzeće “Loznica” po nalogu Javnog preduzeća “Srbija vode”, a predviđeni rok za njihovo izvođenje je 180 radnih dana. Tehnički direktor tog preduzeća Dragan Tadić rekao je agenciji Beta da je vrednost radova 60 miliona dinara, i da će biti očišćena korita i sanirani nasipi četiri reke ukupne duzine 4.800 metara.

“Čiste se i saniraju korita Čađavice dužine 1.800 metara, Bogoštice 900 i Kržave na 600 metara. Radi se sanacija oštećene obloge obalnih zidova i pločnika a obavlja se i veliki posao na sanaciji desnog nasipa reke Likodre od 1.500 metara”

naveo je Tadić. Radnici i mehanizacija DVP Loznica trenutno rade i na sanaciji oštećenja na reci Ljuboviđa u Ljuboviji i čišćenju korita reke Štire u Loznici, a u oktobru je obavljeno uklanjanje materijala koje je klizište nanelo kod Starog železnog mosta na Drini u Malom Zvorniku.