U Jadranskoj Lešnici, u Romskoj mahali na putu ka majdanu kamena počeli su radovi na asfaltiranju 270 metara puta. Ti radovi i obnova seoske ambulante biće finansirani sredstvima međunarodnih fondova u iznosu od 58 000 evra. Pomoćnik gradonačelnika Ljubo Đokić, zajedno sa članom gradskog veća Tomom Arnautovićem, obišao je teren i u razgovoru sa meštanima izrazio želju i nadu da će ovakvih projekata ubuduće biti još više.

Stav rukovodstva grada je da što više sredstava uložimo u infrastrukturu u seoskim područjima. U situaciji kada smo i pored izdvajanja značajnih sredstava za mesne zajednice prinuđeni da pravimo prioritete, ovakvi projekti koji se finansiraju iz donacija i koji doprinose poboljšanju uslova života naših građana su svakako dobrodošli.

       U okviru ovog projekta je predviđena izrada trupa puta u dužini od 270 metara i izrada putnog kanala . Druga aktivnost je rekonstrukcija krova na ambulanti ovde u Jadranskoj Lešnici, rekonstrukcija prostora za stomatološku ambulantu i mokrog čvora u objektu. Treća aktivnost koja sledi po završetku izrade puta je čišćenje kanala uz ovaj put iznošenje smeća u ovom, kao i u naselju u Joševi, u narednih šest meseci.