U cilju sačinjavanja jedinstvene turističke ponude, Komisija imenovana ispred opštine Mali Zvornik poziva sve zainteresovane građane naše opštine da uzmu aktivno učešće u izradi ponude.

Pozivamo sva fizička i pravna lica, preduzetnike, domaćinstva i poljoprivredna gazdinstva, koja su zainteresovana da daju svoj doprinos u razvoju turizma opštine Mali Zvornik i koja se bave određenim tradicionalnim zanimanjima, proizvodnjom, smeštajem, ugostiteljstvom, kao i one koji imaju interesantne podatke o određenim turistički zanimljivim lokacijama, manifestacijama i običajima, da sve informacije, pisane dokumente, fotografije, kraće opise dostave Komisiji za izradu jedinstvene turističke ponude Opštine Mali Zvornik.

Materijale, predloge i sugestije, zajedno sa svojim kontakt podacima, možete dostaviti putem elektronske pošte turizam@malizvornik.rs , putem redovne pošte na adresu „Komisija za izradu jedinstvene turističke ponude Opštine Mali Zvornik Opština Mali Zvornik, Kralja Petra I br.38, 15318 Mali Zvornik“, ili lično na šalteru pisarnice opštinske uprave.

Radi sačinjavanja preliminarne ponude rok za dostavljanje prvih predloga je 20. januar 2016. godine. S obzirom da je razvoj turizma konstantan proces, i nakon ovog roka će takođe biti omogućeno dostavljanje predloga, koji će se razmatrati prilikom ažuriranja ponude.

Sve one koji izraze svoju zainteresovanost i želju da se njihov proizvod, usluga ili delatnost nađe u jedinstvenoj ponudi opštine, a za koje Komisija smatra da mogu doprineti razvoju turističke ponude, Komisija će kontaktirati u narednom periodu.

Napominjemo da se svi materijali poslati Komisiji ne vraćaju pošiljaocu.

Komisija za izradu jedinstvene turističke ponude

Opštine Mali Zvornik

11.01.2017. godine