Grad Loznica je u okviru programa „Loznica najboljima” raspisao javni poziv za sve Lozničane sa visokom stručnom spremom, zaposlene van svog grada- u zemlji ili dijaspori, i mlade svršene studente koji su na osnovnim studijama postigli prosečnu ocenu najmanje 9,00, da se jave Gradskoj upravi Grada Loznice na razgovor u vezi sa mogućnostima njihovog povratka i zaposlenja u Loznici.

Cilj programa „Loznica najboljima”, koji je pokrenuo gradonačelnik Vidoje Petrović, je povratak stručnjaka i mladih obrazovanih ljudi u Loznicu, kao i njihovo uključivanje u projekat – „Tim za budućnost Loznice”. Zadatak tima je podizanje kapaciteta Gradske uprave i javnog sektora, a u cilju još snažnije podrške privrednicima i građanima.

Kroz ovaj Program stručnjaci i najbolji studenti iz Loznice imaće šansu da svoje znanje i iskustvo realizuju u svim oblastima društvenog života, da doprinesu da Loznica bude još bolje mesto za život, zaustave odlazak mladih, obrazovanih i stručnih, i u svom rodnom gradu sanjaju i ostvaruju svoje snove.
Svi zainteresovani mogu da dostave svoju radnu biografiju („CV”) na imejl-adresu office@loznica.rs, nakon čega će biti pozvani na razgovor.

Foto: Pixabay