Na reci Likodri u Krupnju otvoren je most koji je porušen za vreme majskih poplava 2014. godine. Novac za izgradnju donirao je Kuvajt, odnosno Društo Crvenog polumeseca, koje je obezbedilo 229 hiljada evra. Most prijateljstva Srbije i Kuvajta, kako će se ubuduće zvati, povezivaće 4 okolna sela sa opštinom Krupanj. Krupanj je jedna od opština u Srbiji koja je za vreme poplava pretrpela najviše štete koja se procenjuje na blizu 13 miliona evra.

Most je dugačak 37, a širok oko 8 metara. Radovi na njegovoj izgradnji počeli su u martu ove godine. Most prijateljstva Srbije i Kuvajta jedan je od četiri mosta na ovoj reci koji su porušeni za vreme majskih poplava. Dobra je vest je da su sada sva četiri ponovo izgrađena. Izgradnja ovog, i još dva mosta finasirana je preko Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, a jedan iz fondova UNDP-a.

Na svečanom otvaranju  prisustvovali su  ambasador Kuvajta Jusuf Abdulsamad, predstavnici organizacije Crveni mesec, direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko Blagojević i predstavnici lokalne samourpave.