ROYAL SPA hotel imao je veoma uspešnu letnju sezonu u kojoj je ostvaren porast od 25%.

Posle letnje sezone u hotelu je ornanizovan niz kongresa i seminara, jer su meseci oktobar i novembar “kongresni meseci”, a ROYAL SPA se u regionu već pozicionirao kao kongresni i wellness hotel.

U toku je prodaja Novogodišnjih aranžmana koja odlično ide, tako da će Banja Koviljača za novogodišnje praznike biti puna gostiju kako domaćih tako i stranih (BIH, Crna Gora, Hrvatska…)

Drugu godinu za redom, zbog velikog interesovanja, ROYAL SPA organizuje 2 dočeka (u 2 sale: sala Drina i Royal Caffe), jer osim gostiju hotela na dočeku su i drugi gosti koji nisu tu smešteni, kao i Lozničani i Koviljačani. Cena paketa od 2 do 4 dana kreće od 17.900 dinara, a sam doček je 2.600 din.

Hotel ROYAL DRINA u Malom Zvorniku takođe organizuje doček 2018. a cena paketa kreće od 8.400 din, dok je cena samog dočeka 1.800 din. Osim 2 svečane večere sa muzičkim programom 31. i 01. u cenu je uračunato i korišćenje wellness centra, dečije igraonice i 2 izleta: Banja Koviljača i Podzemni grad Karađorđevića u Malom Zvorniku.