Uz podršku Gradske uprave u Loznici je u petak otvorena kancelarija narodnih poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Jezdimira Vučetića i Velinke Tošić,  objavljeno je na službenom sajtu grada http://www.loznica.rs/.

“Trudićemo se da preko ove kancelarije budemo servis svih želja, inicijativa i potreba civilnog sektora, ka odborima Narodne skupštine Srbije”

      rekao je Vučetić. Poslanica Velinka Tošić je kazala da je želja svih koji su doprineli otvaranju kancelarije da ulepšaju i unaprede život u Loznici. Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović ocenio je da je otvaranje po slaničke kancelarije rezultat zajedničke želje poslanika i gradskih čelnika da “budu bliži građanima i efikasniji u rešavanju njihovih problema”. Kancelarija će raditi svakog petka od 10 do 12 časova u sobi broj dva starog dela gradske uprave ali će svakog radnog dana od 9 do 12 časova, građani moći da zakažu sastanak sa poslanicima pozivom na broj 069 1140206 ili elektronskim putem kancelarijanplo@gmail.com/. Dvoje poslanika SNS-a jedini su predstavnici Loznice u sadašnjem sazivu Skupštine Srbije.