Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu rasvetlili su sedam krađa i tri teške krađe i uhapsili S. D. (1970) iz Loznice, osumnjičenog da je počinio ova krivična dela.
Postoje osnovi sumnje da je on u prethodna tri meseca iz kuća na teritoriji grada krao alat i raznu tehničku robu.
Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biće priveden tužiocu.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetpetogodišnjeg muškarca iz Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je prilikom pretresa osumnjičenog pronašla 27 paketića sa 40 grama praškaste materija nalik na heroin i vagicu za precizno merenje.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu podneće krivičnu prijavu protiv tridesetpetogodišnjeg muškarca iz Loznice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
Policija je kod njega pronašla tablete nalik na ekstazi, kao i nož i metalni bokser, pa je protiv njega podneta i prekršajna prijava iz Zakona o oružju i municiji.