Pored Novog Sada i Beograda Loznica će biti prvi grad iz unutrašnjosti gde će Nemačka kompanija za zapošljavanje RR personal regrute primeniti svoj program. Iza njih se trenutno nalazi veliki broj kandidata koji su već prošli celokupan program i već započeli svoj rad i život u Nemačkoj. Iz agencije ističu da su sigurnost i efikasnost njihovi sinonimi za rad .

Brz odlazak u Nemačku kome prethodi intenzivno učenje jezika, je nešto što mi nudimo medicinskim sestrama i tehničarima opšteg i pedijatrijskog smera. Naš zadatak je da Vam vas zaposlimo u Nemačkoj, organizujemo smeštaj, pribavimo radnu dozvolu i pomognemo u procesu integracije.

Posebno ističu da će pažnju posvetiti učenicima završne godine srednje medicinske škole u Loznici, kojima nude da odmah po dobijanju diplome započnu ceo program rada, i svoje znanje odmah primene u radu u Nemačkoj. Broj mesta je ograničen a pravo prijave na program imaju sve diplomirane medicinske sestre, tehničari opšteg i pedijatrijskog smera kao i učenici završne godine srednje medicinske skole.

Zainteresovani CV mogu slati na office@rragentur.rs ili pozivom 011/3114-000 i 011/3114-222 za dodatne informacije kao i putem www.rragentur.rs .