Nadmetanje u Prvoj bokserskoj ligi Srbije počelo je u subotu, a Loznica je na startu pred svojom publikom u hali Lagator pobedila Vojvodinu Mikromarket iz Novog Sada rezultatom 8:6. Pobednik je odlučen u poslednjoj borbi superteškaša u kojoj je domaći bokser Vladan Babić bio ubedljiviji od protivnika Gorana Despotovića, pa je meč prekinut u trećoj rundi.

Pobede za Loznicu ostvarili su i Miloš Janković, Petar Perič i Aleksandar Drenovak, dok su bodove za Vojvodinu Mikromarket osvojili: Roland Galoš, Šavočj Đerđ i Nikola Jovanović. Prisutno je bilo oko 1.000 gledalaca, koji su mogli biti zadovoljni prikazanim boksom. Rezultati: Šaćiri – Galoš 0-3, Janković – Smiljanić 3-0, Perić – Lukić 3-0, Drenovak – Stojković 3-0 TKO/1, Vlajić – Jovanović 0-3, Ignjatović – Đerđ 0-3, Babić – Despotović 3-0 TKO/3. U drugom meču prvog kola u Kragujevcu, pobedio je gostujući tim Lazarevca rezultatom 10:4. Slobodna je bila ekipa Radnika iz Bijeljine.

Takmičenje se nastavlja mečevima 19. i 20. marta. Vojvodina Mikromarket će u Novom Sadu dočekati Kragujevac, dok će Radnik iz Bijeljine ugostiti Loznicu.

Foto : Design Studio Loznica

T.Ž.