Mlade fudbalerke Fudbalske akademije AD Drinum Loznica postale su vicešampionke Zapadne Srbije u futsalu. Završni turnir u okviru Mini-Maksi lige Srbije održan je u Smederevskoj Palanci, uz učešće ekipa iz Kragujevca, Velike Plane, Uba, Lazarevca, Požarevca, Topole i Loznice. Takmičenje je bilo kvalifikaciono za završni turnir za prvaka Srbije,a lozničke devojčice godišta 2006. i mlađe, ostvarile su odličan rezultat. U finalu su poražene od vršnjakinja Kolubare iz Lazarevca rezultatom 3:2, ali su velikom borbom, znanjem i ponašanjem  na pravi način reprezentovale klub i grad Loznicu.

To je prvi pehar u vitrinama najmlađeg lozničkog fudbalskog kolektiva, a zalaganje svih devojaka i kvalitet koji evidentno poseduju garantuju da će ovakvih uspeha u budućnosti biti još više.

Pripreme lozničkih fudbalerki za nastavak prvenstva Razvojne lige za žene Zapadne Srbije teku po planu. Posle obavljenih šestodnevnih priprema na Gučevu i rada u Sali Vatrogasa, treninzi se obavljaju tri puta nedeljno na terenima kod Plavog restorana.

Pored trenera koji su radili i jesenas sa devojkama, priključile su se i dve dame- treneri sa licencom Marina Djuričić i Milka Despotović, tako da svi u klubu očekuju da prolećni deo prvenstva za lozničke fudbalerke  bude uspešniji od jeseni, kada je osvojeno 13 bodova u debitanskoj sezoni.

Prvu pripremnu utakmicu za nastavak sezone devojke Fudbalske akademije AD Drinum ( ŽFK Loznica ) imaće u subotu 09. Marta u 12 časova u Lešnici protiv ekipe Savca iz Šapca.