Stižu praznici, jelka se kiti, svi smo u prazničkom duhu i želimo naše najmilije da obradujemo, ali nam uvek nešto nedostaje. Najčešći problem je nedostatak novca, a zatim nedostatak ideja. Uvek mislimo da moramo da damo mnogo novca da bi kupili neki lep poklon I dostojan naših voljenih. Ovog decembra nemate novca, ovih praznika niste u mogućnosti da kupite voljenima sve sto ste zamislili i što im je potrebno. Nemojte biti tužni. Smislite ideje koje su mali pokloni, ali od srca. To nas sve najviše i čini srećnima, zar ne?

      Evo šta vam mi predlažemo. Iako je danas globalizacija napredovala, i sve se odvija na jedan klik i brzi sms, ipak ljudi nisu zaboravili razglednice koje su nekada jedni drugima slali, i kojima je trebalo nekoliko dana da stignu da željenu adresu, čestitke koje su umele da kasne, pa stignu posle praznika. Podsetimo se i tih dana. Kupite, pozajmite neki dobar film, okupite se, provedite zajedno vece sa svojim dragim ljudima. Napravite lepu veceru, skuvajte caj, uzivajte u praznicima. Ne morate da pripremite veliku trpezu, i sa malim i jednostavnim stvarima mozete se lepo provesti. Nije bitno gde i kako, bitno je sa kim, ne zaboravite. Sa par poteza, malo materijala i dobrih ideja, uz prave ljude, pripremićete sve na vreme, i vaši voljeni, zajedno sa vama, bićete zadovoljni.

      Neka vam ovi praznici budu drugačiji nego prethodni, neka ova Nova godina ne bude kao svaka prošla, kao svaki izlazak. Neka se ovi praznici ne svedu na alkohol, opijanja, tuče, i propalo veče. Neka ova Nova godina i ovi praznici budu posebni. Učinite da budu posebni. Budimo ove godine i od ove godine drugačiji, bolji, kvalitetniji, ne za druge, i zbog drugih, vec za sebe i zbog sebe.